Reserveren

Klaar voor een heerlijke vakantie? Bekijk hieronder de beschikbare data

Huur

B L O O M

weekend € 195,-
midweek € 275,-
week € 450,-
Schoolvakantie weekend € 275,-*
Schoolvakantie midweek n.v.t.
Schoolvakantie week € 575,-
* Alleen Pasen, Pinksteren, Hemelvaart weekend

B L O O M:


Reservering

Op het moment dat u besluit een reservering te maken kunt u dit per mail of per telefoon doorgeven aan Yvonne. Om de reservering te maken zijn de volgende gegevens van belang:

  • Familienaam
  • Straatnaam en nummer, postcode en woonplaats
  • mobiel nummer wat u tijdens u verblijf bij u heeft, dit i.v.m. calamiteiten
  • Aantal volwassenen en aantal kinderen
(Huisdieren zijn helaas niet welkom)

Reserveringsformulier

U ontvangt een formulier dat u welkom bent in B L O O M met daarop de datum van aankomst en vertrek. Op de dag van aankomst bent u vanaf 15:00 uur welkom in het huisje. Aan het eind van uw verblijf verwachten we uiterlijk om 11:00 uur de sleutel van het huisje weer terug. Ook staat de wijze van betaling vermeld. De reservering is bindend als het formulier ondertekend bij ons binnen is.

Betaling

De kosten van het verblijf dienen in 2 termijnen betaald te worden: het eerste termijn 3 maanden voor uw aankomst en het tweede termijn 3 weken van te voren. Graag bij de omschrijving van uw betaling de familienaam vermelden waarop u uw reservering heeft doorgegeven, dit voorkomt verwarring.

Praktische informatie

download PDF

Schoonmaakkosten

Om er zeker van te zijn dat iedereen in een heerlijk schoon huis komt berekenen we standaard schoonmaakkosten. De kosten bedragen € 40,-. We rekenen geen borg, maar gaan er vanuit dat u het meldt als er iets kapot gegaan is.